Om oss

Velkommen til Moet Audio - Norsk importør og nettside for salg av kvalitets Hi-Fi i to kanaler! 
På denne nettsiden finner du informasjon om hvilke merker vi fører, tester og hvordan du kommer i kontakt med oss. Vi har valgt å begrense oss til noen produkter som representerer noe unikt innen sitt prissegment. Alle våre produkter er anerkjente for ytelse og kvalitet, noe som bekreftes i tester og utmerkelser fra nasjonal og internasjonal fagpresse.

Moet Audio holder til på Sola i Rogaland. Selskapet er importør av kvalitets Hi-Fi produkter, og fører blant andre kjente merker som Mitchell & Johnson, Halide, Roksan og Kudos. Wiss og Dared er de nyeste merkene vi har tatt inn da de har spennende produkter som er svært konkurransedyktige på pris i forhold til kvalitet.

I tillegg til å være importør av Hi-Fi produkter, har vi også en nettbutikk for salg til privat kunder. Vi bruker aktivt Finn.no for å annonsere noen av våre produkter, men dersom du har andre ønsker så skal du finne mer informasjon på vår hjemmeside. Informasjon om produktene og prislister blir lagt ut fortløpende. Dersom du er interessert i kjøp av produkter så send oss en mail eller ta kontakt via telefon. Vi kan helt sikkert gi deg et godt tilbud på det du er ute etter.